Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tani w wykonaniu a smakuje wybornie.
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 27
Słony karmel to znakomity dodatek do wszelkiego rodzaju deserów. Możesz polać...
Odsłon: 171
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 362
Chłopski garnek to kwintesencja polskiej kuchni, w którym używamy świeżych, l...
Odsłon: 151
Szukasz ciekawej, a zarazem tradycyjnej przekąski na imprezę rodzinną? Wyprób...
Odsłon: 136
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 27
Słony karmel to znakomity dodatek do wszelkiego rodzaju deserów. Możesz polać...
Odsłon: 171
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 362
Chłopski garnek to kwintesencja polskiej kuchni, w którym używamy świeżych, l...
Odsłon: 151
Szukasz ciekawej, a zarazem tradycyjnej przekąski na imprezę rodzinną? Wyprób...
Odsłon: 136
Składniki
Wykonanie: Bułki namoczyć w mleku, dobrze odcisnąć i odłożyć. Pieczarki oczyścić, posiekać razem z cebulą i przysmażyć na maśle. Jajka, przysmażone pieczarki i bułkę zmielić, przyprawić do smaku, połączyć z posiekaną natką pietruszki i z dwoma surowymi jajkami. Bardzo dokładnie wyrobić masę. Przełożyć do przygotowanej formy, piec w temperaturze 190-200 stopni około 25 minut. Podawać z pieczywem.