Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy liście rzodkiewki lądują w Waszych koszach na śmieci? Błąd! Niedoceniane, zawierają więcej witamin niż sama rzodkiewka. Są źródłem witaminy C, wapnia, potasu, fosforu i żelaza, posiadają właściwości oczyszczające organizm z toksyn. Liście rzodkiewki mają fajny lekko pikantny smak. W kuchni nic nie powinno się marnować!
Ozorki wieprzowe to cenne źródło witamin szczególnie z grupy B, potas, fosfor...
Odsłon: 38
Pyszne i kruche ciasto z truskawkami z dodatkiem kruszonki poprostu poezja sm...
Odsłon: 1851
Pyszny i szybki sposób na ciepły posiłek obiad czy kolację gdy nie masz za du...
Odsłon: 399
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1769
Ozorki wieprzowe to cenne źródło witamin szczególnie z grupy B, potas, fosfor...
Odsłon: 38
Pyszne i kruche ciasto z truskawkami z dodatkiem kruszonki poprostu poezja sm...
Odsłon: 1851
Pyszny i szybki sposób na ciepły posiłek obiad czy kolację gdy nie masz za du...
Odsłon: 399
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1769
Składniki
Liście rzodkiewki dokładnie płuczemy i osuszamy ręcznikiem papierowym.
Ziarna słonecznika lekko prażymy na suchej patelni.
Do blendera wkładamy wszystkie składniki i miksujemy do uzyskania jednolitej konsystencji.
Jeśli pesto jest zbyt gęste dolewamy odrobinkę oliwy.