Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste danie wegetarianskie.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 854
Dzisiaj danie składające się z makaronu sera białego oraz truskawek. Jest to...
Odsłon: 102
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 177
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 2656
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 2262
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 854
Dzisiaj danie składające się z makaronu sera białego oraz truskawek. Jest to...
Odsłon: 102
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 177
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 2656
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 2262
Składniki
Z maki i jajek wyrobic ciasto pierogowe.Ser feta wymieszac ze swiezym drobno posiekanym koperkiem.Ciasto podzielic na dwie czesci i rozwalkowac obie.Na rozwalkowane ciasto nakladac male kopulki masy serowej a nastepnie przykryc calosc drugim rozwalkowanym ciastem-Radelkiem wykrawac male pierozki.Wrzucac pierozki na wrzaca osolona wode i gotowac do miekkosci.Podawac z uprazonymi na masle drobno posiekanymi orzechami wloskimi.