Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, proste do przygotowania, zrobisz je w kilka minut. Są zdrowe i pożywne, będą idealnym rozpoczęciem dnia.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 163
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 562
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1521
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 163
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 562
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1521
Składniki
Białka oddzielić od żółtek, dodać do nich szczyptę soki i ubić na sztywną pianę. Żółtka utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym, dodając twaróg, następnie mąkę, proszek do pieczenia oraz cynamon. Następnie dodać białka, i delikatnie wmieszać je w ciasto za pomocą łyżki. Mieszać tylko do czasu połączenia się składników i powstania jednolitej masy. Jabłko obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Dodać do ciasta na placuszki, wymieszać. Na patelni rozgrzać troszkę oleju i smażyć do uzyskania złotego koloru. Podać z ulubionymi dodatkami.