Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 44
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4618
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 387
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 69
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 44
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4618
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 387
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 69
Składniki
Pomidory umyć,ściąć piętki od strony szypułki,wydrążyć,lekko wewnątrz posolić i posypać pieprzem.
W płaskim rondelku rozgrzać olej z roztartym ząbkiem czosnku.
Do każdego pomidora wbić jajko,tak aby nie uszkodzić żółtek,posolić,posypać resztą czosnku i pieprzem.
Ustawić pomidory w rondlu z rozgrzanym tłuszczem i wstawić bez przykrycia do mocno rozgrzanego piekarnika.
Piec tak,by białka dobrze się ścięły.
Przed podaniem posypać natką z pietruszki.