Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na pyszną kolację. Przepis Roberta Makłowicza.
Filet z kurczaka wędzony na gorąco, w 1 godzinę w grillo- wędzarni.
Odsłon: 96
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 212
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 4766
Idealna sałatka na lunch do pracy lub kolację.
Odsłon: 83
Filet z kurczaka wędzony na gorąco, w 1 godzinę w grillo- wędzarni.
Odsłon: 96
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 212
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 4766
Idealna sałatka na lunch do pracy lub kolację.
Odsłon: 83
Składniki
Na patelni rozgrzałem olej sojowy, dodałem pokrojoną suszoną papryczkę chili. Wlałem sosy: rybny i sojowy oraz sok z cytryny. Wymieszałem, wsypałem cukier. Wszystko smażyłem ok. 1 minuty na mocnym ogniu. Na tak przygotowany sos włożyłem przegrzebki, które smażyłem na mocnym ogniu przez 2 minuty, często mieszając. Przełożyłem na talerz wyłożony posiekanym szczypiorkiem i pociętą miętą.