Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki z wędzonego łososia to elegancka i wyrafinowana przystawka albo przekąska na zimno. Delikatny smak ryby doskonale komponuje się z lekko ostrym chrzanem. Jego kremowa konsystencja jest przyjemna w smaku. Przygotowanie takich roladek to prosta sprawa, sprawdź sam.
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 76
Jeżeli znudził Ci się klasyczny kurczak, koniecznie wypróbuj przepis na kurcz...
Odsłon: 118
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 140
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 81
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 839
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 76
Jeżeli znudził Ci się klasyczny kurczak, koniecznie wypróbuj przepis na kurcz...
Odsłon: 118
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 140
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 81
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 839
Składniki
Ugotuj jajka na twardo. Obierz je po ostudzeniu, a następnie drobno posiekaj lub rozdrobnij widelcem.
W małej misce wymieszaj tarty chrzan ze śmietaną i sokiem z cytryny. Dopraw solą i pieprzem. Dodaj jajka i delikatnie wymieszaj.
Na każdym plasterku łososia wyłóż farsz. Zawiń w roladkę i układaj na półmisku. Przykryj i odstaw do lodówki na co najmniej 30 minut przed podaniem.
Posiekaj natkę pietruszki i udekoruj nią roladki.