Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubię experymentowac z tuńczykiem, bo można do niego dodać niemal wszystko i zawsze będzie smaczny. Trzeba tylko zachować odpowiednie proporcje, a to nie zawsze jest łatwe. Tutaj zamieszczam pyszną kombinację tuńczyka z ziemniakami, rzodkiewką, cebulą oraz kiszonym ogórkiem
Idealna sałatka na lunch do pracy lub kolację.
Odsłon: 26
Filet z kurczaka wędzony na gorąco, w 1 godzinę w grillo- wędzarni.
Odsłon: 25
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 2693
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 1130
Idealna sałatka na lunch do pracy lub kolację.
Odsłon: 26
Filet z kurczaka wędzony na gorąco, w 1 godzinę w grillo- wędzarni.
Odsłon: 25
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 2693
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 1130
Składniki
Ziemniaki ugotować w całości lub pokrojone w ćwiartki w osolonej wodzie jak na sałatkę ziemniaczaną. Ja pokroilam w ćwiartki, aby szybko się ugotowały
Cebulę pokroić w drobną kostkę
Ogórek pokroić w podłużne plastry, plastry w słupki a słupki w kostkę
Odciąć końce rzodkiewek, umyć, a następnie pokroić w ćwiartki, a ćwiartki w plasterki
Cebulę, ogórek i rzodkiewkę połączyć w misce, a następnie dodać łyżeczkę chrzanu oraz majonez i pieprz
Dodać ziemniaki odsączone z wody
Puszkę tuńczyka otworzyć odsączyć olej, a następnie dodać do pozostałych składników. Delikatnie wymieszać dodając posiekany świeży koperek