Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smaczne racuchy.
Dzisiaj bardzo prosty , ale smaczny deserek przygotowany z galaretek i świeżo...
Odsłon: 96
Tak się złożyło, że rano zostawiłam do wyrośnięcia ciasto chlebowe, a wczesny...
Odsłon: 193
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 83
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 90
Dzisiaj bardzo prosty , ale smaczny deserek przygotowany z galaretek i świeżo...
Odsłon: 96
Tak się złożyło, że rano zostawiłam do wyrośnięcia ciasto chlebowe, a wczesny...
Odsłon: 193
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 83
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 90
Składniki
Wykonanie: Kapustę ugotować do miękkości z dodatkiem soli i dobrze odcisnąć. Następnie z mąki, jajek, mleka zarobić ciasto naleśnikowe. Po czym zmieszać z kapustą, przyprawić do smaku i dokładnie wymieszać. Kłaść łyżką na rozgrzany olej i smażyć z obu stron złociście. Podawać z kwaśną śmietaną.