Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię takie przekąski ponieważ są bardzo dobre w smaku ale są również bardzo reprezentatywne dobrze odbierane przez gości.
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 83
To pomysł na pyszne i proste do przygotowania danie, które każdemu zasmakuje....
Odsłon: 53
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 209
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 83
To pomysł na pyszne i proste do przygotowania danie, które każdemu zasmakuje....
Odsłon: 53
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 209
Składniki
Mamy zdrowe składniki i kolorowe, ale mogą być całkowicie inne takie jakie Wy lubicie
Mamy dwa rodzaje sera i masło. W tym etapie również możemy zmienić ser topiony np na ser biały.
Gotujemy wodę w garnku jak woda jest zagotowana wkładamy ser w torebce foliowej szczelnie zamkniętej i rozgrzewamy ser przez 30 – 40 min. Mieszamy masło, serki razem. Wszystkie składniki kroimy w małe kawałki i dodajemy do zmieszanego sera z masłem.
Gdy ser już jest miękki wyjmujemy z wody rozkładamy na blacie i wałkujemy.
Na rozwałkowanym serze kładziemy przygotowany farsz oraz kulki winogron i powoli zwijamy w rulon.
Powstały rulon zawijamy w folie spożywczą i wkładamy do lodówki najlepiej na całą noc.
I tak oto mamy super przekąskę więc Smacznego.