Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś wspaniałego:))Mój teść przepada za tą rybką!!!
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 1450
Przepis dnia
Pieczone ziemniaki zapiekane z boczkiem i serem gorgonzola. To idealne danie...
Odsłon: 5066
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 4899
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 179
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 1450
Przepis dnia
Pieczone ziemniaki zapiekane z boczkiem i serem gorgonzola. To idealne danie...
Odsłon: 5066
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 4899
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 179
Składniki
Robimy ciasto naleśnikowe i obtaczamy w nim kawałki rybki wcześniej posolonej i popieprzonej i pieczemy
Cebulę kroimy w talarki i smażymy
ogórki i paprykę kroimy w paski
Zalewę gotujemy chwilkę
Układamy warstwami :ryba,cebula,ogórki,papryka i każdą warstwę zalewamy ciepłą zalewą
Rybka najlepiej smakuje następnego dnia
Smacznego!!!