Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 153
Doprawione jak falafle.
Odsłon: 180
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 153
Doprawione jak falafle.
Odsłon: 180
Składniki
Filety pokroić na kawałki,oprószyć solą.Obtaczać w mące i smażyć na złoty kolor.Wszystkie składniki zalewy wymieszać w rondelku i zagotować.Cebulę i ogórki pokroić w kosteczkę.W głębszym naczyniu układać warstwami rybę,ogórki,cebulę itd.Na samej górze powinna być cebula.Następnie zalać gorącą zalewą i odstawić do ostygnięcia.Schłodzić mocno w lodówce i podawać.