Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzik na stół wigilijny.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Składniki
Wykonanie: Żółtka utrzeć z musztardą, solą i pieprz do smaku. Dodać ocet, olej cały czas miksując. Ogórki, cebulę obrać i drobno pokroić. Połączyć z ubitą masą, dodając szczyptę pieprzu cayenne. Śledzie pokroić na kawałki, ułożyć w salaterce, polać sosem musztardowym i podawać na stół wigilijny.