Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wariacje na temat zwykłych, banalnych matjasków!
Kluski kładzione inaczej zwane ciepane . Dodatek obiadu do sosu czy mięs . Al...
Odsłon: 103
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 513
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 1511
Kluski kładzione inaczej zwane ciepane . Dodatek obiadu do sosu czy mięs . Al...
Odsłon: 103
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 513
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 1511
Składniki
Sledzie namoczyć w zimnej wodzie. Osączyć, pokroić w romby. Cebulę obrać pokroić w cienkie talarki. W średniej misce ułożyć jedną warstwę śledzi, na to kilka plastrów cebuli, 1 liść laurowy i 1 ziarnko ziela angielskiego. Skropić octem balsamicznym. Powtarzać układanie warstw, aż do wyczerpania składników. Na wierzchu musi być cebula. Jeśli zostaną liście i ziele, powkładać przy krawędzi miski. Zalać oliwą, żeby delikatnie przykryła ryby. Odstawić w chłodne miejsce na co najmniej 24 godziny. Wszystko...