Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, szybkie i proste w przygotowaniu śledzie w sosie koperkowym z korniszonami i czerwoną cebulą.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 124
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1708
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 597
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 235
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 107
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 124
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1708
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 597
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 235
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 107
Składniki
Płaty śledziowe opłukaj, zalej mlekiem i odstaw na godzinę, następnie osusz ręcznikiem papierowym, pokrój w paski dodaj ocet jabłkowy, olej i pokrojoną czerwoną cebulę w paseczki. Wymieszaj.
Ogórki pokrój na pół plasterki dodaj do śledzi i wymieszaj.
Majonez wymieszaj ze śmietaną i musztardą, dodaj posiekany koperek całość wymieszaj, dodaj do śledzi, dopraw do smaku solą i pieprzem. Odstaw do lodówki na kilka godzin.