Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wiosenny śledzik o każdej porze roku...
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 79
Bardzo pożywne i smaczne danie jednogarnkowe,które urzeknie każdego . Polecan...
Odsłon: 12039
Jeśli jesteś fanem kuchni włoskiej, lubisz eksperymentować ze smakami i nie z...
Odsłon: 1222
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 44
Bardzo zdrowy smaczny i aromatyczny syrop z kwiatów czarnego bzu.
Odsłon: 47
Placek po węgiersku to wyjątkowe połączenie chrupiącego na zewnątrz i miękkie...
Odsłon: 1073
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 79
Bardzo pożywne i smaczne danie jednogarnkowe,które urzeknie każdego . Polecan...
Odsłon: 12039
Jeśli jesteś fanem kuchni włoskiej, lubisz eksperymentować ze smakami i nie z...
Odsłon: 1222
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 44
Bardzo zdrowy smaczny i aromatyczny syrop z kwiatów czarnego bzu.
Odsłon: 47
Placek po węgiersku to wyjątkowe połączenie chrupiącego na zewnątrz i miękkie...
Odsłon: 1073
Składniki
Śledzie opłukać i skropić sokiem z cytryny.Powinny być lekko słonawe.Jeżeli trzeba (tzn.są zbyt słone) namoczyć wcześniej we wodzie.Ogórki kiszone i jabłko zetrzeć na tarce jarzynowej na grubych oczkach.Cebule pokroić w paski i sparzyć wrzątkiem kilka minut.Wymieszać wszystko ze śmietaną i dodać pokrojone śledzie.Przed podaniem posypać szczypiorkiem.
SMACZNEGO