Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne danie na majówkę!
pałeczki bambusowe
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 169
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 74
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 169
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 74
Składniki
Boczniaki trzeba pokroić na kawałki podobnej wielkości i grubości. Potem polewa się je olejem i obsypuje przyprawami, i sola, jeśli mieszanka jej nie zawiera. Boczniaki nadziewa się najlepiej na pałeczki bambusowe. Na grillu są gotowe w kilka minut. Można tez je upiec w piekarniku. Smacznego :)