Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna przekąska razem z sosem z żółtej papryki stwarza niesamowity klimat w okolicy podniebienia.
Dzisiaj danie składające się z makaronu sera białego oraz truskawek. Jest to...
Odsłon: 154
Wykorzystujmy czereśnie póki są. ;) Proponuję łatwe w przygotowaniu omleciki...
Odsłon: 23
Dzisiaj danie składające się z makaronu sera białego oraz truskawek. Jest to...
Odsłon: 154
Wykorzystujmy czereśnie póki są. ;) Proponuję łatwe w przygotowaniu omleciki...
Odsłon: 23
Składniki
Szparagi umyłem , odciąłem twarde końcówki , oprószyłem solą i pieprzem , skropiłem oliwą. Ciasto francuskie pokroiłem na paski . Szparagi owinąłem ciastem . Ułożyłem na blaszce , posmarowałem roztrzepanym żółtkiem . Piekłem 20 minut w piekarniku rozgrzanym do temperatury 220° C. Podałem z sosem paprykowym.