Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe w przygotowaniu a naprawdę smaczne
Idealna sałatka na lunch do pracy lub kolację.
Odsłon: 35
Filet z kurczaka wędzony na gorąco, w 1 godzinę w grillo- wędzarni.
Odsłon: 39
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 2708
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 1134
Idealna sałatka na lunch do pracy lub kolację.
Odsłon: 35
Filet z kurczaka wędzony na gorąco, w 1 godzinę w grillo- wędzarni.
Odsłon: 39
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 2708
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 1134
Składniki
Cebulę i pieczarki kroimy w kosteczką, solimy i obsamażamy.
Dodajemy szpinak.
Jak się rozmrozi szpinak i troszkę obsmaży dodajemy fetę i dodajemy pieprzu.
Jak juz wszystko sie połączy i zrobi się "mazia" zdejmujemy z ognia.
Ciasto francuskie kroimy na prostokąty. Na każdy prostokat łyżeczką kładziemy troche szpinakowej "masy" i przygniatamy brzegi widelcem.
Pieczemy w piekarniku ok 20 minut w 190-200 stopniach.
Smacznego!