Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała i smaczna przekąska.
Ozorki wieprzowe to cenne źródło witamin szczególnie z grupy B, potas, fosfor...
Odsłon: 38
Pyszne i kruche ciasto z truskawkami z dodatkiem kruszonki poprostu poezja sm...
Odsłon: 1853
Pyszny i szybki sposób na ciepły posiłek obiad czy kolację gdy nie masz za du...
Odsłon: 399
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1770
Ozorki wieprzowe to cenne źródło witamin szczególnie z grupy B, potas, fosfor...
Odsłon: 38
Pyszne i kruche ciasto z truskawkami z dodatkiem kruszonki poprostu poezja sm...
Odsłon: 1853
Pyszny i szybki sposób na ciepły posiłek obiad czy kolację gdy nie masz za du...
Odsłon: 399
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1770
Składniki
Wykonanie: Szpinak oczyścić, odciąć ogonki, pokroić i odłożyć. Cebulę, czosnek posiekać i udusić na maśle. Po czym dodać szpinak, przyprawić do smaku i na wolnym ogniu dusić przez 5 minut. Zdjąć z ognia i połowę masy wyłożyć do naczynia żaroodpornego. Wyłożyć połową sera, przykryć drugą połową szpinaku i na górę pozostały ser. Zapiec w piekarniku nagrzanym do 200 stopni przez 10 minut. Podawać na ciepło jako przystawkę.