Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj polecam smaczną przekąskę z tortilli szpinakowej. Przekąskę robi się bardzo szybko , prosto i za zazwyczaj ze składników które mamy w lodówce. Taką przekąskę polecam w razie niespodziewanych gości.
folia aluminiowa, nóż, wykałaczki, talerz, miseczka,
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 24
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4488
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 375
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 48
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 24
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4488
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 375
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 48
Składniki
Szpinakowe placki tortilli rozkładamy, smarujemy serkiem śmietankowym, nakładamy po liściu zielonej sałaty , plasterki szynki, następnie plastry sera żółtego. Musztardę mieszamy z majonezem i smarujemy ser, na ser nakładamy pokrojoną odsączoną paprykę konserwową. Placki zwijamy w rulon, owijamy folią i wkładamy na godzinkę do lodówki. Po wyjęciu rozwijamy i usuwamy folię , a rulony spinamy wykałaczkami i kroimy na kawałki około 2 - 3 cm. Podajemy jako przekąskę.