Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne ślimaczki idealne dla niespodziewanych gości i inne okazje
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 163
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 562
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1521
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 163
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 562
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1521
Składniki
Ciasto francuskie rozwiń i posmaruj ketchupem. Następnie posyp ziołami prowansalskimi i ułóż plastry szynki i żółtego sera. Zwiń w rulon.
Pokrój w paski i posmaruj roztrzepanym jajkiem. Piec około 13-15 minut w temperaturze 190 st .