Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna przekąska do piwa.
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 109
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1756
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 62
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4794
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 109
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1756
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 62
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4794
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, pokroić w cienkie talarki, smażyć na rozgrzanym oleju aż się zarumienią. Wrzucić szpinak, podgrzać, doprawić do smaku solą i pieprzem, musztardą i dokładnie wymieszać.