Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, fajne i ciekawe i zawsze to fajny sposob by przemycic dziecia troche witamin.
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 103
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1748
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 56
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4743
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 103
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1748
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 56
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4743
Składniki
Piersi z kurczaka kroimy w paski przyprawiamy pieprzem, sola i papryka, panierujemy w roztrzepanym jajku i bulce, smazymy na zloty kolor.
Sos do wrapow mieszamy w miseczce jogurt, majonez, sol czosnkowa koperek i wycisniety zabek czosnku.
Warzywa kroimy w drobna kostke. Na placku rozsmarowujemy lyzke sosu kladziemu 2 kawalki kurczaka i podsypujemy warzywami. Nastepnie zawijamy: Placek lapiemy od siebie i kladziemy na nadzienie, pozniej bierzemy bok i zwijamy w rulonik i gotowe. Jesli Lubimy cieple wrapy mozna je jeszcze na minutke podgrzac w domowym grilu lub microfalowce. Smacznego