Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To nasz ulubiony sposób na kolację. Zapiekane bułki oczywiście podane z sosem czosnkowym. Pycha!
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 104
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 220
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 2149
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 387
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 266
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 104
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 220
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 2149
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 387
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 266
Składniki
Na rozgrzany olej wyłożyć posiekaną cebulę oraz przeciśnięty przez praskę czosnek. Gdy się zarumienią, dodać pokrojoną pieczarki. Całość chwilę smażyć, mieszając od czasu do czasu. Gdy grzyby będą miękkie, doprawić do smaku. Bułki przekroić na pół i posmarować masłem, a następnie rozłożyć na nich pieczarki. Wierzch posypać startym żółtym serem. Piec 15min w 180 stopniach, aż bułki będą rumiane a ser się rozpuści.