Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj danie składające się z makaronu sera białego oraz truskawek. Jest to...
Odsłon: 40
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 97
Tak się złożyło, że rano zostawiłam do wyrośnięcia ciasto chlebowe, a wczesny...
Odsłon: 206
Dzisiaj danie składające się z makaronu sera białego oraz truskawek. Jest to...
Odsłon: 40
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 97
Tak się złożyło, że rano zostawiłam do wyrośnięcia ciasto chlebowe, a wczesny...
Odsłon: 206
Składniki
Brzoskwinie myjemy ,obieramy ,usuwamy pestki i kroimy na kawałki. Z wody , cukru cukru wanilinowego , octu i przypraw na wolnym ogniu gotujemy zalewę i powoli wkładamy do niej owoce. Gotujemy je na wolnym ogniu przez około godzinę. Układamy brzoskwinie w słoikach ,następnie wlewamy gorącą zalewę ,mocno zakręcamy i stawiamy denkami do góry. Czekamy ,aż się wystudzą.