Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warto przygotować najsmaczniejsze sezonowe warzywa do pysznego sosu. Przepis Docherro: https://smaker.pl/przepisy-przetwory/przepis-leczo-w-sloikach,191967,docherro.html
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 36
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4578
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 384
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 61
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 36
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4578
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 384
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 61
Składniki
Porkorone warzywa i obrane pomidory daje się do dużego garnka i zaparza z odrobiną wody.
Wyszło mi 4 litry zawartości więc dodałam 4 łyżki soli, całość wymieszałam, i gorące nałożyłam do słoików o pojemności która będzie później pasowała do przygotowywanych dań, najlepsze są pół i litrowe. Pasteryzowałam je 20 minut, wstawiając do gorącej wody.
Smacznego :)