Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 115
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1769
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 64
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4869
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 115
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1769
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 64
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4869
Składniki
Ogórki myjemy ,kroimy na ćwiartki ,zasypujemy solą i odstawiamy na noc. Później odcedzamy ogórki i mieszamy z ostrą papryką i pokrojonym czosnkiem. Przygotowujemy zalewę: Ocet zagotowujemy z cukrem i olejem. Ogórki przekładamy do słoików ,wlewamy zalewę i pasteryzujemy 10 min.