Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
można wykorzystać do sosów, sałatek, kanapek, serków czy też do swojskiego paprykarza, kto co wymyśli ;)
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4323
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 9
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 367
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 33
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4323
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 9
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 367
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 33
Składniki
Paprykę oczyścić, cebulę obrać. Przygotowana paprykę, papryczki i cebulę zmielić w maszynce do mięsa. Przełożyć do garnka dodać olej, ocet, przyprawić do smaku sola i pieprzem gotować na średnim ogniu ok 40 minut. Przełożyć do słoiczków i pasteryzować 15 minut.