Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pożywne i smaczne danie jednogarnkowe,które urzeknie każdego . Polecan...
Odsłon: 12026
Jeśli jesteś fanem kuchni włoskiej, lubisz eksperymentować ze smakami i nie z...
Odsłon: 1183
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 36
Bardzo zdrowy smaczny i aromatyczny syrop z kwiatów czarnego bzu.
Odsłon: 41
Placek po węgiersku to wyjątkowe połączenie chrupiącego na zewnątrz i miękkie...
Odsłon: 1026
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 38
Bardzo pożywne i smaczne danie jednogarnkowe,które urzeknie każdego . Polecan...
Odsłon: 12026
Jeśli jesteś fanem kuchni włoskiej, lubisz eksperymentować ze smakami i nie z...
Odsłon: 1183
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 36
Bardzo zdrowy smaczny i aromatyczny syrop z kwiatów czarnego bzu.
Odsłon: 41
Placek po węgiersku to wyjątkowe połączenie chrupiącego na zewnątrz i miękkie...
Odsłon: 1026
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 38
Składniki
Najpierw gotujemy zalewę z podanych składników.
Siekamy kapustę, pora kroimy w półplasterki, papryke w paski, Ogórki, pietruszkę i marchewki obieramy. Ogórki kroimy w plasterki, marchew i pietruszkę scieramy na tarce.
Warzywa mieszamy dokładnie z ostudzoną zalewą i odstawiamy na 1-2 godziny (od czasu do czasu przemieszać)
Sałatkę przekładamy do słoiczków i pasteryzujemy przez około 15 minut