Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna z lepszych moich zimowych sałatek, ale ja uwielbiam wszystkie z buraczkami. Sałatkę szybko się robi i jest przepyszna w smaku. Polecam każdemu.
Prawdziwy żur jest gęsty, kwaśny i wyrazisty w smaku. Jest to bardzo zdrowa...
Odsłon: 79
Polecam.
Odsłon: 3026
Zdrowa, smakowita i prosta w wykonaniu propozycja dla każdego miłośnika sałat...
Odsłon: 1231
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 259
Prawdziwy żur jest gęsty, kwaśny i wyrazisty w smaku. Jest to bardzo zdrowa...
Odsłon: 79
Polecam.
Odsłon: 3026
Zdrowa, smakowita i prosta w wykonaniu propozycja dla każdego miłośnika sałat...
Odsłon: 1231
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 259
Składniki
Buraczki ugotować, odcedzić, obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Kapustę posiekać, a cebulę obrać i pokroić w drobna kostkę. Wszystkie warzywa wymieszać.
Składniki zalewy zagotować i zalać nią warzywa.
Wymieszać i odstawić na 2 godziny.
Po tym czasie sałatkę odcedzamy i wkładamy ją do słoików.
Słoiki zakręcamy i pasteryzujemy około 20-30 minut od zagotowania wody. Po ugotowaniu słoiki odwracamy do góry dnem. Smacznego !!!
;-D
;-)))