Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser idealny na lato - schłodzone owoce, kostki galaretki i bita śmietana. Ś...
Odsłon: 58
Prosty sposób na pyszne i kolorowe danie z patelni. Ziemniaki, szparagi i jaj...
Odsłon: 60
Serdecznie witam i zapraszam na surówkę z młodej kapusty, która jest bardzo z...
Odsłon: 66
Deser idealny na lato - schłodzone owoce, kostki galaretki i bita śmietana. Ś...
Odsłon: 58
Prosty sposób na pyszne i kolorowe danie z patelni. Ziemniaki, szparagi i jaj...
Odsłon: 60
Serdecznie witam i zapraszam na surówkę z młodej kapusty, która jest bardzo z...
Odsłon: 66
Składniki
Marchew zetrzeć na tarce, cebulę pokroić w krążki. Grzyby ugotować w 1 litrze wody.
Odgotowane grzyby dusić w oleju 5 min. Marchew, cebulę i paprykę dusić w oleju przez 10 min. Połączyć razem grzyby z warzywami i dodać sól, cukier, pieprz, ocet, ogórki oraz koncentrat – dusić 30 min.
Włożyć do słoików i pasteryzować 30 min.