Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie poradzić domowym sposobem.
mandolina
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 24314
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 455
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 140
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 24314
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 455
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 140
Składniki
Aby seler przypominał ten sklepowy najlepiej jest go zetrzeć na mandolinie na zapałkę. Zalewę zagotowuje się w rondlu, oczywiście można ją bardziej doprawić do smaku. Seler wrzuca się na pięć minut . Gotowe! ` Taki seler z zalewą można przełożyć do słoików i zapasteryzować.
Smacznego :)