Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gotowa surówka do obiadu na zimę.
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 31
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4542
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 382
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 56
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 31
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4542
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 382
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 56
Składniki
Wykonanie: Paprykę oczyścić, pokroić w paski, zaś cebulę obrać i pokroić w półkrążki. Następnie podsmażyć na oleju, po chwili dodać obrane starte jabłka i pokrojone bez skórki pomidory. Dusić na wolnym ogniu przez 10 minut, przyprawić do smaku, wymieszać z posiekaną natką pietruszki. Po czym przełożyć do wyparzonych słoiczków, zakręcić i pasteryzować przez 25 minut.