Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 76
Jeżeli znudził Ci się klasyczny kurczak, koniecznie wypróbuj przepis na kurcz...
Odsłon: 118
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 140
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 81
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 839
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 76
Jeżeli znudził Ci się klasyczny kurczak, koniecznie wypróbuj przepis na kurcz...
Odsłon: 118
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 140
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 81
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 839
Składniki
Kapustę pekińską przekroić wzdłuż, a następnie poszatkować. Przełożyć do miseczki i dodać pokrojoną w kostkę czerwoną cebulę. Dodać rzodkiewki pokrojone w kostkę oraz obrane, pozbawione gniazd nasiennych i też pokrojone w kostkę jabłka. Dodać marchewkę startą na tarce na dużych oczkach oraz drobno posiekany koperek. Pomieszać. Dodać skyr, majonez, pieprz młotkowany z kolendrą, czosnek niedźwiedzi, sól do smaku. Dokładnie wymieszać i można zajadać. Smacznego.