Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i bardzo smaczny dodatek do mięs i dań mącznych. Tylko kilka składników.
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 6
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 198
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 146
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 6
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 198
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 146
Składniki
Przygotowujemy sos. W miseczce mieszamy sok z cytryny, oliwę, chrzan, sól, pieprz i słodzik.
Koperek drobno kroimy. Jabłko i buraki ścieramy na tarce o dużych oczkach.
Do dużej miski dodajemy starte buraki, jabłko, pokrojony koperek, puszkę kukurydzy i sos. Dokładnie mieszamy.
Gotową sałatkę schładzany w lodówce. Smacznego!