Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne na Święta i robi się je niewiele dłużej niż jajka w majonezie.
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 139
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 239
Najlepszym pomysłem na szybkie podudzia kurczaka jest przygotowanie ich w pie...
Odsłon: 60
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 139
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 239
Najlepszym pomysłem na szybkie podudzia kurczaka jest przygotowanie ich w pie...
Odsłon: 60
Składniki
Wstawiłam jaja, gotowałam je 8 minut od zagotowania. W czasie gotowania i studzenia jaj, starłam na grubym oczku obrane pieczarki, posiekałam cebulę. Podsmażyłam na niewielkiej ilości oleju. Doprawiłam sola i pieprzem. Jaja przecięłam na połówki. Do wyjętych żółtek dodałam pieczarki, majonez, śmietanę, i jeszcze posoliłam żółtka i popieprzyłam. Masę wyrobiłam widelcem. Farsz nałożyłam przez tylkę. Jaja udekorowałam kaparami dla słoności, porem dla świeżości smaku i papryką dla koloru.
Smacznego :)