Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli w pysznym sosie na bazie śmietany podkreślającym słodycz kalarepy. Lekka i soczysta!
Kluski kładzione inaczej zwane ciepane . Dodatek obiadu do sosu czy mięs . Al...
Odsłon: 106
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 516
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 1512
Kluski kładzione inaczej zwane ciepane . Dodatek obiadu do sosu czy mięs . Al...
Odsłon: 106
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 516
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 1512
Składniki
Kalarepę obrałam i starłam na mandolinie na cienkie plastry. Dałam do niej śmietanę, sól, cukier i ocet. Wszystkie smaki muszą być wyczuwalne. Smacznego :)