Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj kolejny przepis z warzywami w roli głównej. Zapraszam na przepis na surówkę, tym razem będzie bardzo klasycznie. Znajdziemy tutaj kapustę białą, trochę cebulki, papryki, ogórek i koperek, a wszystko skropione prawdziwą oliwą z oliwek. Coś mi się wydaję, że tymi świeżymi warzywami chcę przyspieszyć nadejście wiosny. :)
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 155
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 547
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 64
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1498
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 155
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 547
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 64
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1498
Składniki
Wszystkie warzywa bardzo dokładnie umyć. Kapustę w miarę możliwości osuszyć, a następnie posiekać. Cebulkę pokroić w drobną kosteczkę. Papryki pokroić w kostkę, a ogórek obrać i również pokroić w kostkę. Koperek drobno posiekać.
Tak przygotowane warzywa wymieszać razem, doprawić solą, pieprzem, (opcjonalnie cukrem) i skropić oliwą z oliwek.
Smacznego :)