Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubię surimi więc ostatnio taka mieszanka przyszła mi do głowy. Wyszło smacznie.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 844
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 2638
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 2139
Potrawka z kurczakiem z mieszanką warzyw to kwintesencja domowego ciepła i wy...
Odsłon: 2233
Dzisiaj danie składające się z makaronu sera białego oraz truskawek. Jest to...
Odsłon: 78
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 844
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 2638
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 2139
Potrawka z kurczakiem z mieszanką warzyw to kwintesencja domowego ciepła i wy...
Odsłon: 2233
Dzisiaj danie składające się z makaronu sera białego oraz truskawek. Jest to...
Odsłon: 78
Składniki
Makaron z zupek kruszymy na mniejsze kawałki. Wsypujemy dołączone przyprawy i zalewamy niewielką ilością wrzątku. Mueszsmy; przykrywamy i odstawiamy aby makaron napęczniał. Rzodkiewki kroimy w ćwierćplasterki. Ogórka podobnie. Surimi kroimy w półcentymetrowe plasterki. Kukurydzę osączamy i wrzucamy do miski. Pieczarki kroimy na ćwiartki. Wystudzony makaron dodajemy do pozostałych składników. Przyprawiamy ziołami. Z solą i pieprzem uważajmy ze względu na przyprawy z zupek - są dość słone. Dodajemy majonez i dokładnie mieszamy. Smacznego!