Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli znudzisz się klasycznymi smakami polecam ten mix smaków
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 50
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4683
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 391
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 77
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 50
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4683
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 391
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 77
Składniki
1. Pra oczyść i pokrój ukośnie tylko tą białą część, reszta jest zbędna. 2. Włóż pora do wrzącej wody i zagotuj z solą ( Najlepiej na sicie ) 3. Przelej pora zimną wodą i pozostaw do obcieknięcia 4. Pierś około 500g. pokrój w plastry lub kostkę 5. Olej + cytryna + imbir + sól + Pieprz + Cukier oraz por i pierś wymieszaj razem. 6. Podawaj jako przekąska najlepiej z żytnimi bułeczkami bądź innym ciemnym pieczywem