Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z egzotycznymi owocami i sosem rumowym sprawdzi się świetnie na imprezie Andrzejkowej i czy Karnawałowej. Może być także dodatkiem do lodowego deseru.
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 118
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 825
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 169
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 90
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 525
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 118
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 825
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 169
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 90
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 525
Składniki
Jabłko, gruszę, kaki i ananasa obieramy i kroimy w kostkę. Grapefruita obieramy z białych błonek i pozostawiamy sam miąższ. Winogrona przekrawamy na pół, jeśli mają duże pestki watro je wyjąć. Wszystkie owoce mieszamy, dodajemy sok z limonki i rum. Wkładamy na kilka godzin do lodówki. Można w międzyczasie kilka razy przemieszać. Sałatkę podajemy schłodzoną.