Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna, pożywna, lekka, doskonała na kolację.
Deska do krojenia , nóż, salaterka
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 557
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 54
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 34
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 557
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 54
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 34
Składniki
Pekinkę umyć pokroić, umieścić w salaterce. Ogórka obrać , pokroić w półkrążki , dodać.
Jajka ugotować na twardo, obrać , pokroić w kostkę , dodać. Paprykę umyć, pokroić w kostkę , dodać.
Tuńczyka osączyć z zalewy, dodać. Cebulkę umyć , pokroić , dodać.
Doprawić solą i pieprzem, wymieszać. Majonez wymieszać z jogurtem , doprawić solą i pieprzem, dodać do sałatki , wymieszać.
Pozostawić w lodówce około 2 godzin aby smaki się wymieszały.