Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna sałatka na święta z jajkiem i smażonymi pieczarkami.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 179
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 595
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 67
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1564
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 179
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 595
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 67
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1564
Składniki
Ryż ugotuj według przepisu na opakowaniu. Pieczarki obierz, pokrój drobno, opłucz i podsmaż na oleju z odrobiną soli i pieprzu, ostudź . Kukurydzę odsącz na sicie, cebulę obierz a jajka ugotuj na twardo.
Jajka, cebulę oraz ogórki pokrój w kostkę, dodaj odsączoną kukurydzę, podsmażone pieczarki oraz ugotowany ryż, wszystko dokładnie wymieszaj.
Dodaj do smaku sól, pieprz oraz majonez i musztardę. Wszystko wymieszaj i wstaw do lodówki na około godzinę przed podaniem.