Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna sałatka na różne okazje i imprezy. Polecam.
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 121
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 144
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 856
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 170
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 94
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 121
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 144
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 856
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 170
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 94
Składniki
Filety opłukaj, osusz i pokrój w kostkę, posyp przyprawą do kurczaka i podsmaż na oleju. Pora pokrój w pół plasterki i przelej wrzątkiem na sicie, odciśnij. Ogórki i cebulę pokrój w drobną kostkę. Makaron przygotuj według przepisu na opakowaniu. Koperek posiekaj.
Wszystkie składniki wymieszaj, dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek, dodaj majonez i dopraw do smaku solą i pieprzem.
Przed podaniem możesz schodzić w lodówce żeby smaki się połączyły.