Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na szybką sałatkę, która zachwyci nie tylko domowników...
Filet z kurczaka wędzony na gorąco, w 1 godzinę w grillo- wędzarni.
Odsłon: 93
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 208
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 4702
Idealna sałatka na lunch do pracy lub kolację.
Odsłon: 82
Doprawione jak falafle.
Odsłon: 198
Filet z kurczaka wędzony na gorąco, w 1 godzinę w grillo- wędzarni.
Odsłon: 93
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 208
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 4702
Idealna sałatka na lunch do pracy lub kolację.
Odsłon: 82
Doprawione jak falafle.
Odsłon: 198
Składniki
Ryż gotujemy wg przepisu na opakowaniu (na sypko). Ogórki, jajka i cebulę kroimy w drobną kostkę. Tuńczyka odsączamy na sitku. Dodajemy koperek i wszystko delikatnie mieszamy.
Sos: majonez, oliwę, chrzan, sól i pieprz dokładnie mieszamy, by uzyskać jednolitą konsystencję. Dodajemy sos do sałatki i dokładnie mieszamy. Smacznego!