Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Bardzo smaczna i łatwa w przygotowaniu sałatka warzywna z czerwoną fasolką. Idealna na różne okazje jak również na piknik, grilla czy jako samodzielne danie, idealnie komponują się z mięsem pieczonym.
Dzisiaj danie składające się z makaronu sera białego oraz truskawek. Jest to...
Odsłon: 39
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 95
Tak się złożyło, że rano zostawiłam do wyrośnięcia ciasto chlebowe, a wczesny...
Odsłon: 205
Dzisiaj danie składające się z makaronu sera białego oraz truskawek. Jest to...
Odsłon: 39
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 95
Tak się złożyło, że rano zostawiłam do wyrośnięcia ciasto chlebowe, a wczesny...
Odsłon: 205
Składniki
Ziemniaki ugotuj ostudz.Pokroj w większą kostkę. Fasolkę odsącz na sicie. Ogórki, cebulę, rzodkiewki pokrój w pół plasterki. Jabłko pokrój w kostkę. Koperek posiekaj.
Składniki na sos połącz ze sobą. Warzywa wymieszaj z sosem. Wierzch udekoruj rukolą.Przed podaniem możesz schłodzić w lodówce.