Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najsmaczniejszy młody kalafior idealnie komponuje się z bogatym w smaku sosem jajecznym.
tarka o małym i grubym oczku
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 123
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1780
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 68
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4922
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 123
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1780
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 68
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4922
Składniki
Kalafiora podzielonego na różyczki trzeba ugotować w osolonej wodzie do ulubionego stanu miękkości. Jaja gotuje się na twardo 8 minut. Sos: Do musztardy, majonezu i jogurtu (i pesto ) dodaje się starte na grubym oczku jaja, starty na małym oczku czosnek,kapary, sól i pieprz. Sos miesza się ze schłodzonym kalafiorem. Gotowe!
Smacznego :)