Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo przyjemna sałatka z kapusty pekińskiej, polana wyśmienitym sosem majonezowym z pewnością znajdzie wielu zwolenników. Z sałatką idealnie komponują się grzanki z serem. Sprawdzi się również jako dodatek do klasycznego obiadu.
Idealna sałatka na lunch do pracy lub kolację.
Odsłon: 23
Filet z kurczaka wędzony na gorąco, w 1 godzinę w grillo- wędzarni.
Odsłon: 24
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 2689
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 1130
Idealna sałatka na lunch do pracy lub kolację.
Odsłon: 23
Filet z kurczaka wędzony na gorąco, w 1 godzinę w grillo- wędzarni.
Odsłon: 24
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 2689
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 1130
Składniki
1. Najpierw przygotować sos łącząc ze sobą majonez, śmietanę i przyprawy. Dokładnie wymieszać i odstawić do lodówki. 2. Namoczyć rodzynki gorącą wodą. 3. Poszatkować drobno kapustę i wrzucić ją do miski. 4. Odsączyć brzoskwinie i pokroić je w kostkę. Dodać do kapusty. 5. Odsączyć rodzynki i dodać do reszty. 6. Polać sosem i gotowe! :)