Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W ubiegłym roku zebraliśmy mnóstwo grzybów, w tym maślaków. Trzeba je jakoś zagospodarować. W tej sałatce sprawdziły się pysznie.
Filet z kurczaka wędzony na gorąco, w 1 godzinę w grillo- wędzarni.
Odsłon: 14
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 2666
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 1114
Filet z kurczaka wędzony na gorąco, w 1 godzinę w grillo- wędzarni.
Odsłon: 14
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 2666
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 1114
Składniki
Kulki mozzarelli wysypałem do miski. Maślaki po osączeniu pokroiłem w plasterki. Ugotowane jajka p przekroiłem na połówki. Pokroiłem suszone pomidory. Sałatę lodową pokroiłem w grube paski. Na talerzu rozłożyłem sałatę, rozłożyłem na niej pozostałe składniki. Posypałem pociętym szczypiorkiem, solą i pieprzem. Polałem sosem, delikatnie wymieszałem. Na koniec posypałem świeżą sałatową bazylią.